welcome to Australia.
 
HomeHome  TaglistaTaglista  CsoportokCsoportok  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
csoport
nők
férfiak
vendéglátás
1 1
hivatal
0 0
egészségügy
0 1
oktatás
4 1
hírnév
2 1
átutazó
0 0
szolgáltatás
0 1
bűnözők
0 1
Az oldallal rengeteg munkája volt az adminnak, tehát kérünk titeket kérdezés nélkül ne vigyetek el semmit. A képek amelyekkel dolgoztunk főleg unsplash-ről és deviantart-ról származnak. A kódolás, grafika és szövegek, Ava Eden King munkája.
Az ötletelésben hatalmas segítség volt, Olivia Harris. Ezúton is köszönöm neki!
Az oldal egy real life alapú szerepjátékos felület, ahol szeretettel várunk minden érdeklődőt.
2018.09.28.
Latest topics
» among sharks
by Mason C. Wood Szer. Okt. 24, 2018 7:33 pm

» Játszótárs kereső
by Logan Marcott Szer. Okt. 24, 2018 4:23 pm

» Avatarfoglaló
by Logan Marcott Szer. Okt. 24, 2018 4:20 pm

» Mason & Ava
by Mason C. Wood Szer. Okt. 24, 2018 2:22 pm

» nesze, rizikó
by Greyson Yun Kedd Okt. 23, 2018 2:50 pm

» Elkészültem
by Logan Marcott Hétf. Okt. 22, 2018 10:55 pm

» Line & Ava & Neil
by Neil Garrett King Hétf. Okt. 22, 2018 12:40 pm

» Beau & Ava
by Ava Eden King Hétf. Okt. 22, 2018 12:23 pm

» Ava & Garr
by Ava Eden King Hétf. Okt. 22, 2018 11:40 am


Share|

Beau & Ava

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down
ÜzenetSzerző
TémanyitásTárgy: Beau & Ava Szer. Okt. 17, 2018 5:56 pm

****
Welcome to my life.


avatar
✖ Születési idő : 1997. Sep. 23.
Age : 21
✖ Tartózkodási hely : ◄ sydney, australia
✖ Foglalkozás : ◄ fényképész
Felhasználó profiljának megtekintése
Vissza az elejére Go down
TémanyitásTárgy: Re: Beau & Ava Szer. Okt. 17, 2018 6:30 pm

One more drink
Beau & Ava
Egy újabb hétköznap este. Újabb éjszakába nyúló bulizás. Számtalan elfogyasztott koktél. Néhány kör rövid. Rengeteg nevetés. Annál is több tánc. Egy és fél adag hányás. Hajnali metrózás. Órákon át tartó búcsúzkodás Dorcastól.Egy újabb fergeteges este..és még nincs vége.
Beau odakint vár engem a közért előtt. Megveszem még az utolsó adag italunkat. Örülök, hogy a lakásunk közelében még van nyitva bolt. Miért is lenne zárva, hiszen éjjel-nappali! A cégéren villódzó neon felirat legalábbis ezt hirdeti. Dölöngélve közlekedem a sorok között, nem mondanám, hogy teljesen tiszta a tudatom. Az a markonyi vásárló aki a kis üzletbe lődörög, ítélkező pillantásokat vet felém. Nem érdekel.
Odaérek az italokkal tömött sorok közé. Néhány percet igénybe vesz a procedúra, mert elfelejtettem, hogy mit beszéltünk meg Bentley-vel. Végül egy üveg vodkáért nyúlok és az üdítők közül leemelek egy Fantát is. A zsákmánnyal a kezemben indulok meg a pénztár felé, hogy kifizethessem a piát. Nem kell sokáig ácsorognom, mert előttem csak egy kopasz pasi áll, aki mackónadrágot és egy kinyúlt pólót visel. Három zacskó chipset meg egy nagy üveg kólát vesz.
- Úgy látom buli lesz! - jegyzem meg vigyorogva, amikor rám pillant. - Nagyot fog vadulni igaz? - közelebb hajolok, és suttogva fojtatom. - A maga helyében vennék még egy zacskóval, sosem lehet tudni.
Kuncogva figyelem, amint zaklatottan távozik a pénztártól, szinte rejtegetve a nasikat. A pénztáros nő lenézően rázza a fejét amikor rám pillant.
- Jó estét. - köszön szenvtlene hangon amíg lecsippantja a vodkát. - Személyit legyen szíves felmutatni. - teszi hozzá, s egy apró kárörvendő mosoly jelenik meg a szája szélén.
Előkotrom a pénztárcámat és kihalászom belőle az említett iratot, majd átnyújtom a nőnek.
- Hízelgő, hogy ennyire fiatalnak gondol. Senki nem hinné el, hogy már háromszor szültem. Tudja, nehéz volt vissza nyerni az alakomat, de a fogyókúra bevált. - közben előkotrom a pénzt és átadom a hölgynek, aki egyre kerekebb szemekkel bámul rám. - Semmi kaja csak ez itt. - emelem fel a vodkás üveget. - Na de megyek is haza a porontyokhoz, a végén még megdézsmálják a szeszkészletemet. Viszlát.  
Mielőtt még kilépek a boltból, hallom a hüledező sóhajokat, meg ítélkező mondatokat. Csak mosolygok magamban. Odakint Beau vár, aki éppen magában dudorászik. Annyira szeretem amikor észre sem veszi magát, és csak úgy neki áll egy dallamot dúdolni.
- Hahó, Beau! Meghoztam az utánpótlást. - lengetem meg orra előtt az italt. Zene nélküli táncba kezdek a vodkás üveggel a kezemben, és nem engedem, hogy megszerezze. Enyém a megtiszteltetés az első kortyhoz.      
szószám:406; üzenet:remélem, hogy kezdésnek jó  ; zene:Side effects; ruha:itt;

Welcome to my life.


avatar
✖ Születési idő : 1997. Sep. 23.
Age : 21
✖ Tartózkodási hely : ◄ sydney, australia
✖ Foglalkozás : ◄ fényképész
Felhasználó profiljának megtekintése
Vissza az elejére Go down
TémanyitásTárgy: Re: Beau & Ava Csüt. Okt. 18, 2018 9:26 am


Beau
Ava

Egy hosszú, gyötrelmes nap vége. Bekapcsol a partymód és a pokol pezsdítő tüze felrázza haldokló lelkem az egész napos fájó komolyságból. Dor, Ava, fények, nevetés, alkohol, alkohol és még több alkohol. Ez a receptje egy kitűnő estének, legalábbis ma épp erre van szükségem. Még a megszokott vadászattól is eltekintek, mert van az a pont, ami után már képtelen vagyok elviselni egy hisztérikát. Minden remek, kivéve azt, hogy a hajnal ilyenkor baromi hamar befut. Szerencsére Dor kidőlése után, Ava még mindig pörög ezerrel. Mielőtt hazakísérném, irány az italbolt, nehogy kiszáradjunk! A metrótól a boltig vezető út, felér egy kisebb kalanddal, aminek a végére lassan körvonalazódik az elmémben, hogy miért nem jó ötlet az út közepén sétálgatni, főleg ha épp nincs a legjobb formájában a világítás. A cél előtt aztán megtorpanok. Ide nem mehetek be, ismerem az eladónőt. Visszahúzódva az árnyékos területre várom meg inkább, hogy Ava elintézze a piszkos munkát. Szerezzen valami ihatót. Közben eszembe jut, hogy az öcsém úgy jó öt órával ezelőtt írt pár üzenetet. Előhalászva a mobilt, válaszolok neki, amíg még képes vagyok értelmes mondatokban írni. „Memphisben kapálgtom a Mississippipipiből kiázott sajtos tallárokat tesó! Éljen soká a vodka istene!” Vigyorogva pötyögöm be az üzenetet, majd küldök még mellé egy képet, amin olyan pozíciót vesz fel egy faág árnyéka, mint egy gereblye, vagy sokkal inkább, mint négy karom. Erről eszembe jut egy furcsa zongoraszóló, amit évekkel ezelőtt hallottam valahol, hát dúdolni kezdem. Mert ki más töltené be a hajnal csendjét komolyzenével, ha nem én? Elkezdek ritmust adni a dolognak, aminek a végeredménye egy latinosnak hangzó kavalkád. Tetszik, olyan fülledt, dobogó, színes dallam. Szinte látom magam előtt a kottát, melybe pattogva ugranak a hangok. Két részeg lány suta mozdulatait figyelve elmélázok és már csak Ava megjelenésére kapom fel a fejem. Amint táncba kezd, vele mozdulok, mintha kötelező lenne. A cél persze az alkohol megszerzése, bármi áron!
- Látom nagyon sikeres volt a beszerzőút! Muszáj lemeóznom, hátha romlott. – Próbálom kikapni a kezéből az üveget, de arra vigyázok, nehogy véletlenül túl erőszakos legyek. De ha ezt teszem, az azt jelenti, hogy nem ittam még eleget.
- Eva, kicsi, drága Eva. Könyörülj meg a szomjazón! – Hatalmas könyörgő szemekkel meredek rá, majd egy pillanat múlva orvul lecsapok. Máris nálam az alkohol. Magasan a fejem fölé emelem és ügyetlenül próbálom fél kézzel kinyitni, mivel másik kezem már Avát tartja. Röhögve figyelem a kupak nagy ívű zuhanását a semmibe.
- Az első korty, lehet a gyönyörű beszerzőmé. Csak mert különben még lerúgod a vesém. – Ajkához emelem az üveget és egy kicsit nagy lendülettel döntöm meg. Ahhoz legalábbis elég naggyal, hogy a ruhájára is folyjék.
- Hé! Ne pamacsolj! Pocsékolj! – Próbálok bosszús képet vágni, de ez is csak nevetésbe fullad. Azt hiszem Ava ezt hozza ki belőlem. Mellette nem kell sem komoly üzletembernek, sem macsónak mutatkoznom. Csak egyszerűen az vagyok, aki.
szószám:460 ••• üzenet:Imádtam a reagod    

Welcome to my life.


avatar
✖ Születési idő : 1996. Aug. 15.
Age : 22
✖ Tartózkodási hely : Sydney, Australia
Felhasználó profiljának megtekintése
Vissza az elejére Go down
TémanyitásTárgy: Re: Beau & Ava Csüt. Okt. 18, 2018 10:25 am

One more drink
Beau & Ava
Sajnálom, hgy Dorcas kidőlt. Ő inditványozta a hét közepi bulizást, ugyanis jól sikerült az egyik előadása és ezt akarta megünnepelni. Meg hát, amúgyis a leghülyébb indokokat is képesek vagyunk előásni, csak hogy kiereszthessük a gőzt. Szerintem én vezetek, a kimeríthetetlen, "szerelmes vagyok az egyik legjobb barátomba" témával.  
Beau-nak is van ám oka a bulizásra, de nem sokat tudunk róla. Úgy értem, ismerem az apja szigorú elveit és a köztük levő feszültséget, de több is van ennél ami a srác búskomor külsőjéért felelős. Természesen most, ahogy előttem  táncol a vodkás üvegért, mosollyal a szája sarkában, meg nem mondanám, hogy alapjáraton egy komoly, magának való férfi.
Nyilvánvalóan sikerül kicsavarnia a kezemből a zsákmányt, hiszen mégiscsak erősebb nálam, ráadásul annyira elkezdtem nevetni, hogy szinte teljesen feladtam a hadakozást.
- Hé, ez nem volt szép! - morcoskodom pár másodpercig, de aztán rögtön felragyog az arcom amikor felém tartja az üveget.
Szófogadóan nyitom a számat és Beau kretén módon nagy hévvel megdönti az üveget, úgy hogy nem csak a számba csurog az alkohol. Végig csordogál a nyakamon, egyenesen le a mellkasomon és eltűnik a dekoltázsomban.
Lenyelem a számba jutó adagot és felnevetek.
- Méghogy én pocsékolom az alkoholt? Nem nálam van az üveg! - védekezem még mindig mosolyogva, és rámutatok a mellkasomra. - Most nézd mit csináltál!
Elveszem tőle az üveget és megindulok vele hazafelé.
- Ezért te most nem ihatsz belőle. Mind az enyém! - kiabálom át a vállam felett, és futólépésben haladok a cél felé. Felnevetek a mai éjszakán már sokadjára, az alkohol jóleső zsibbadságot és ködös gondolatokat biztosít számomra. Imádom ezt az érzést, amikor úgy érzem, hogy a világon bármit megtehetek gátlások nélkül. Nincs tabu, az lehetek aki csak lenni akarok, senki nem szabhatja meg, hogy mit tegyek. Ilyenkor nincs bennem felelősségérzet, sem bűntudat. Az alkohol minden gátlásomtól megszabadít.
Ismét kortyolok a vodkából, hiszen Beau bármelyik pillanatban utolérhet és elorozhatja előlem az italt. Nem mintha szükségem volna több alkoholra, hiszen a klubban elfogyasztott kismillió koktél és rövid ital, már rég megtette a hatását. Mindenestre, jobb ha táplálom a tüzet, mielőtt még elaludna. Odaérek a kapunkba és nevetve konstatálom, hogy Beau nem ért utol. Amint megérkezik, önként és dalolva adom át a vodkás üveget.
- Egészségedre! - kiáltom bele az éjszaka csendjébe, a lépcsőház visszhangzik a félig nyitott ajtóban állva. A szomszédok biztos örülnek nekünk.   

   
szószám:381; üzenet: ; zene:Georgy Porgy; ruha:itt;

Welcome to my life.


avatar
✖ Születési idő : 1997. Sep. 23.
Age : 21
✖ Tartózkodási hely : ◄ sydney, australia
✖ Foglalkozás : ◄ fényképész
Felhasználó profiljának megtekintése
Vissza az elejére Go down
TémanyitásTárgy: Re: Beau & Ava Pént. Okt. 19, 2018 9:46 am


Beau
Ava

A harc Eva és köztem az alkoholos üvegért már szinte állandó program. Lassan a naptáramba is be kell, hogy véssem, nehogy kimaradjon ez a szórakoztató civódás az életemből. A győzelemhez még csak erőlködnöm sem kell, hisz szinte önként adja át egy nagy nevetőgörcs közepén. Cserébe megjutalmazom az első korttyal, csakhogy a kezem már nem annyira tudja stabilan tartani az üveget, amennyire kellene.
- Nézem és tetszik a látvány! Ezt is jól csináltam! – Vigyorgok, tekintetemmel elidőzve keblei vonalán. Van az a látvány, amivel nem lehet betelni. Na, ez pont ilyen! Elvolnék így az idők végezetéig, mert a fejemben már szól is a lágy aláfestő zene, de Ava tönkreteszi a tökéletes idillt. Az üveggel a kezei közt tűnik el a sötétségben.  
- Hé! Legalább rólad hagy nyaljam le, mielőtt elpárolog! – Kiáltásomtól harsog az utca, annyira, hogy egyes lakásokat hirtelen fénytenger önti el. Mielőtt még kihívnák rám a zsarukat, hosszú fáziskéséssel, nevetve  indulok a lány után. Lépteim dübörgései ritmusosan zengnek a fülembe. Vagy ez talán a szívverésem? Pár virágágyás mellett elhaladva, hirtelen ötletem támad. Visszakocogok és kimerítve a szabálysértés fogalmát, tövestől kirángatok egy szépnek ítélt virágot egy ócska szobor mellől. A mai napra ugyanis, még nincs egyetlen emlékünk sem.
Percekkel később érem be a nőt, aki már a kapuban ácsorog. A vodkás üveg a kezemben landol, ami először úgy meglep, hogy az arcomra is kiül ez az érzelem. Ajkam persze lassan mosolyra húzódik és mohón emelem fel az üveget, hogy a kelleténél többet küldjek le a torkomon belőle.
- Köszönetem jeléül! És a mai éjszaka emlékére. – Átnyújtom az imént szerzett növényt, aminek a gyökerén még csomókban csüng az anyaföld. Nem egy barátságos látvány és ez nevetésre késztet. A macskás éjjelt már úgyse tudnám túlszárnyalni. Vagy mégis?
- Kihívás elfogadva! – Suttogom magam elé gyanús mosolyt öltve az arcomra. Egy ilyen kihívás csak megkoronázza ezt a hajnalt. Hajnal, kezdem utálni ezt a szót. A hajnal, az a búcsú ideje. A hajnal a buli vége és az unalmas, cseppet sem vágyott nap kezdete. Iszok még egy kortyot, majd mélyen az előttem álló lány szemébe nézek.
- Mi lenne, ha ma nem lenne vége az éjszakának? – Az egész átgondolatlan és kivitelezhetetlen, mégis túlzottan tetszik ez az ötlet. Mi lenne, ha sohasem jönne el a reggel? Ha örökké azt tehetnénk, amit csak akarunk? Ha nem volna magány, fájdalom, kötelezettség és semmi más taszító dolog? Csak mi és egy fergeteges élethosszig tartó buli.
szószám:389 ••• üzenet:  

Welcome to my life.


avatar
✖ Születési idő : 1996. Aug. 15.
Age : 22
✖ Tartózkodási hely : Sydney, Australia
Felhasználó profiljának megtekintése
Vissza az elejére Go down
TémanyitásTárgy: Re: Beau & Ava Pént. Okt. 19, 2018 9:23 pm

One more drink
Beau & Ava
Szinte el sem hiszem, hogy Beau nem ért utol. Pedig magassarkú cipőben futottam, és kétszer majdnem hatalmasat tanyáltam a macskaköves úton. Talán részegebb mint gondoltam és bedőlt egy árokba, én pedig itt ácsorgok rá várva. De a gondolat valahogy abszurdnak hat, mert hiszen Bentley bármennyire leihatja magát, sosem kell őt támogatni vagy felkanalazni a földről. Ez a szerep általában vagy rám, vagy pedig Dorra illik. Beau inkább a fényes páncélú lovag szerepében tetszeleg, amikor éppen egy olyan pasit kell levakarni rólunk, aki túlságosan is nyomul és nem az esetünk.
Mire végre megérkezik Beau egy maroknyi virágot nyom a kezembe és bele kortyol az alkoholba.
- Ez annyira...romantikus. - vihogok fel, ahogy a földtől csöpögő muskátlit nézem. Először egy macska, most pedig ez. Lassan elkezdem azt hinni, hogy Bentley akar tőlem valamit.
Még mindig a lépcsőház kapujában állunk és valahogy nem akaródzik elbúcsúzni. Minden egyes buli alkalmával hosszú perceket vesz igénybe, mire hajlandóak vagyunk elbúcsúzni a másiktól, és elfogadni hogy véget ért a nagy kaland. Persze az a jó az egészben, hogy szinte minden egyes nap újra átélhetjük az önfeledt, fékevesztett érzést, hogy miénk a világ.
Beau olyan édes, ahogy ott ácsorog a vodkás üveggel a kezében - csöpög az álláról az ital - és azt mondja, hogy ne érjen véget az éjszaka. Elveszem tőle az üveget és belekortyolok.
Őrült gondolatok támadják meg az elmémet, és eszembe  jut, hogy idefele jövet kaptam egy smst az öcsémtől, miszerint ma nem alszik otthon. Ez azt jelenti, hogy a lakás teljesen üres. Na jó nem teljesen, hiszen Loui ott settenkedik valahol a négy fal között, de ő nem számít olyan szempontból, hogy zavarná ha esetleg valakik a szomszéd szobában hangoskodnának.
- Tudod mit Beau? - kérdezem felvonva szemöldökömet és végig húzva kezemet az állán - letörölve az alkoholt - és beharapva a szám szélét.
- Úgy érzem, tartozom amiatt mert ma este miattunk nem tudtál összejönni egy lánnyal sem. - folytatom a mondandómat, amig kezeimet felemelve, átdobom őket a válla felett. Tudom, hogy egy barátságban vannak bizonyos határok, és azt is tudom, hogy a miénk hol húzódik. A csók, egy olyan dolog amely teljesen elfogadott hármunk között, egy mámoros, alkohollal túlfűtött éjszakán. Egy csók semmi több, mint testi vágyainknak tükröződése, mindenféle mély érzelem nélkül. Egy csók egészen addig nem jelent semmit, amíg a két ember akik között elcsattan, nagy jelentésekkel nem ruházza fel. Én és Beau, nem ilyenek vagyunk. Közöttünk a csók azt jelenti, hogy jól érezzük magunkat, semmi több.
Ezért, csakis ezért teszem azt amit teszek.
- Van kedved feljönni? - kérdezem mosolyogva majd lábujjhegyre állva adok egy puszit a szájára. Az övé a megtiszteltetés, hogy megtegye az első lépést. Ha akar, kitáncolhat belőle és elbúcsúzhatunk. Ha pedig azt akarja, felmehetünk az üres lakásba és folytathatjuk a dolgot sokkal kevesebb ruhában.    
   
szószám:458; üzenet:    ; zene:Georgy Porgy; ruha:itt;

Welcome to my life.


avatar
✖ Születési idő : 1997. Sep. 23.
Age : 21
✖ Tartózkodási hely : ◄ sydney, australia
✖ Foglalkozás : ◄ fényképész
Felhasználó profiljának megtekintése
Vissza az elejére Go down
TémanyitásTárgy: Re: Beau & Ava Pént. Okt. 19, 2018 11:10 pm


Beau
Ava

Nem emlékszem arra, hogy az exemen kívül, adtam e bárkinek virágot valaha. Szerintem ekkora kegyben még a mostohaanyámat sem részesítettem soha. Oké, egy lopott kóró nem egy rózsacsokor. Nem mintha számítana barátok között az ilyesmi. Csak azért hoztam, mert már nem is emlékszem, hogy miért.
- Én vagyok a romantika éjsötét hercege! – Hangos vihogásom visszhangzik a lépcsőházban. Sok mindent mondtak már rám a nők az elmúlt években, de ehhez még csak hasonló sem volt a repertoárban. Nem panaszkodhatok, mert minden rám mondott negatív jelzőt becsületesen kiérdemeltem. Evával kapcsolatban viszont, más a helyzet. Ő a barátom, vagy legalábbis valami olyasmi.
Annyira nem akarok még elbúcsúzni, hogy az már fáj. Hosszan hezitálok, de egyik irányba sem teszek lépést. Persze volt már rá példa, hogy egy buli után együtt aludtunk, de az inkább amolyan egymás hegyén-hátán kidőlős szituáció volt. A reggeli kelés pedig, nagyon nem volt szép látvány. Még mindig emlékszek a dagi pucér pasasra a fürdőben.
- Hmmm? –Ennél többre nem telik, mert a lélegzetem is megakad mikor az államhoz ér. Érezhetően hirtelen változott meg a szituáció. A könnyed, flörtölős baráti légkör fülledté vált. A feszültség szinte tapintható, de lehet, hogy ez is csak bennem pulzál.
- Azért voltam veletek, mert senki más társaságára nem vágytam ma. Nem tartozol semmivel! – Súgom tekintetemmel elidőzve az ajkán. Egy csók, nem nagy dolog. Volt már rá példa nem is egyszer. Most mégis újra hezitálok, pedig szinte ezüst tálcán kaptam a lehetőséget. Valamiért úgy érzem, hogy ez most mégis más, mint az eddigiek. Akarom, jobban, mint általában. Nem csak a hecc kedvéért, hanem úgy igazán. Persze, ez csak testiség, még mindig nem nagy ügy. Heti többször csinálok ilyesmit, de azok a nők semmit sem jelentenek. Eva viszont, ő az életem része. A bulik már elképzelhetetlenek nélküle. Egy baráttal veszélyes ilyen játékot űzni.
Ajka apró érintése közben szavai a fejemben visszhangoznak. Az egész testem azt visítja, hogy naná, hogy van kedvem. Én lennék a világ legnagyobb marhája, ha ezek után nem mennék.
- Ez nem jó ötlet! Nekünk, mármint, azt hiszem, hogy, talán nem kellene… - Szaggatottan beszélek, hol a tekintetét kutatva, hol az ajkára pillantva. Már azelőtt eldőlt ez, hogy egyáltalán felinvitált. Már abban a percben, mikor karcsú karjai a nyakam köré fonódtak. Azért hezitáltam, mert a vágy, amelynek léteznie sem lenne szabad, úgy vert pofán, hogy majdnem a fal adta a másikat.
- De ez a legjobb pocsék ötlet, amit valaha hallottam! – Fél kézzel magamhoz rántom, majd az arcát simítva végig először csak lágyan érintem ajka selymét. Amint érintésem viszonzásra talál, mohón mélyítem el a csókot. A falnak nyomva a lányt hosszan kiélvezem a lehetőséget. Már nem is emlékszem arra, hogy miért hezitáltam. Egy barom vagyok, hiszen ennél nincs is jobb a földön. De talán mégis van és azt is akarom. Feneke alá nyúlva emelem fel rávéve a mozdulattal arra, hogy amíg fel nem érünk, szorosan körém fonja combjait.
- Menjünk? – Két fülledtebb csók között teszem fel a kérdést. Mostanra biztosan rájött arra, hogy ha felmegyek, nem fogok egy kis csók után leállni. Nehezemre esik, de meghagyom a menekülés lehetőségét. Vágyamat csak azzal jelzem, hogy eközben szorosan tartom a karjaimban. Ha menni akar, el kell engednem, de ha nem, akkor olyan gyorsan akarok felérni vele, amennyire csak lehetséges.

szószám:527 ••• üzenet:   •••   Zene 

Welcome to my life.


avatar
✖ Születési idő : 1996. Aug. 15.
Age : 22
✖ Tartózkodási hely : Sydney, Australia
Felhasználó profiljának megtekintése
Vissza az elejére Go down
TémanyitásTárgy: Re: Beau & Ava Pént. Okt. 19, 2018 11:54 pm

One more drink
Beau & Ava
Amíg Dor valószínűleg már édesdeden alszik - talán már a nyála is kifolyt - mi megkísértjük a sorsot ezzel a fura macska-egér játékkal. Ha tudná, hogy miről marad le! Azt hiszem, hogy ilyesmire még nem volt példa. Mármint, az utóbb időben felhívtam néhány srácot a lakásomba, de őket mind csak egy éjszaka erejéig ismertem, nem tartoztak azon kevés ember közé, akik számítanak nekem. Bentley viszont igenis számított nekem, hiszen nap mint nap együtt lógtunk, elviseltük egymás hülyeségét és megosztottuk a müzliszeletünket a könyvtárban. Ugyanakkor ő Beau, a pasi aki a legtöbb lányt lefektetné, aki szeret élni és két kézzel falni a pillanatot. Ő Beau a barátom és most úgy érzem, hogy az éjszaka annyira szép, nem akarom azt, hogy a végéhez közeledjen. De valójában, nem akarom egyedül maradni az üres lakásban. Szükségem van arra, hogy beleolvadjak valaki karjaiba.
- Nem gondoltál még arra, hogy milyen lenne? - kérdezem kihívóan, próbálva felborzolni a kedélyeket. Hiába tiltakozik, ismerem őt, tudom, hogy nem szeret nemet mondani. Úgy megérinteném a haját, beletúrnék és magamhoz húznám, de mind a két kezem foglalt, így csak szorosabbra fogom a kezemet a vállain. Hiába minden tiltakozás, gondolat. Az alkohol továbbra is ott dübörög a vérünkben, végig szánkázik a testünkben, lebénítja az agyunkat. A következő pillanatban pedig az az aprócska ellenkezés megszűnik, áttörnek a gátak. A köztünk levő távolság megszűnik, az ajkai az enyémekre tapadnak, s a vodkától átitatott lélegzetünk eggyé válik. Visszacsókolok, hisz őrült volnék ha most eltáncolnék, s élvezem ahogy a falhoz szegez, mintha egy régen titkolt vágya válna valóra.
Az ajtó már szinte hívogatóan tárul ki előttünk, arra várva hogy belépjünk rajta és miénk legyen az éjszaka többi része.
A lábaim automatikusan kulcsolódnak derekára, a fal és a mellkasa közé vagyok préselődve, mint egy szendvics feltéte. A csókok között felteszi a kérdést, amit talán már korábban egyértelműen megválaszoltam. Többet akarok, most azonnal és semmiféle ellenkezést nem hallgatok meg.
- Indulás! - bólintok bele a csókba, és élvezem, hogy az ajkai olyan puhák és csábítóak. Lábra állok, s eltolom magamtól, csak hogy be tudjunk lépni az ajtón és feljussunk az emeletre. Mivel nincs felvonó, elég nehézkes lenne úgy felérni, hogy Beaunak végig cipelnie kell. Magammal húzom fel a lépcsőn, egészen a lakás ajtajáig.
- Most átlépünk egy határt. - suttogom, miközben nagyon közel lépek hozzá. A testünk ismét összeér, s bizsergető érzést kelt ajkai hiánya az ajkaimon. Lenyomom a kilincset és a lakás ajtaja kinyílik. A virágot elejtem, s a vodkás üveg is tompa puffanással érkezik a lábtörlőre. Egyik kezemmel felnyúlok, hogy a ruhám pántját lesodorjam a vállamról, míg tekintetemmel Beaut figyelem.
- Akkor, letéped a tiltott gyümölcsöt?
   
szószám:431; üzenet:    ; zene:Georgy Porgy; ruha:itt;

Welcome to my life.


avatar
✖ Születési idő : 1997. Sep. 23.
Age : 21
✖ Tartózkodási hely : ◄ sydney, australia
✖ Foglalkozás : ◄ fényképész
Felhasználó profiljának megtekintése
Vissza az elejére Go down
TémanyitásTárgy: Re: Beau & Ava Szomb. Okt. 20, 2018 8:22 am


Beau
Ava


+18

Már hogyne gondoltam volna rá? Ezerszer, vagy talán milliószor az elmúlt évek alatt. Barátság ide vagy oda, vak nem vagyok. A szép nők pedig, könnyedén befészkelik magukat a fantáziavilágom legapróbb zugaiba is, hogy aztán időről időre előbukkanjanak. Csakhogy Eva esetében igyekeztem elnyomni még a gondolatát is annak, hogy milyen lenne, ha csóknál sokkal tovább jutnánk. Ő a barátom és barátok közt az ilyesmi soha sem végződik jól. Az egyik fél aztán mindig többet akar, elfojtva ezzel még a baráti érzelmeket is. Nem akarok idáig jutni. Vele nem! Csakhogy a logikus gondolkodás annyi alkohol után, amit ma sikerült ledöntenem a torkomon, már rég nem az erősségem. A hezitálásom előidéző emlékfoszlányok halmaza is gyorsan tovaúszik.
- Próbáltam nem gondolni rá! – Persze nem sok sikerrel, de a szándék megvolt. Hogy is ne gondoltam volna, mikor éjjelenként egy ilyen aprócska ruhában vonaglik előttem a zene ritmusára. Fogalmazhatnánk úgy is, hogy rendkívüli önmegtartóztatásról tettem bizonyságot eddig. Bár ez sem teljesen igaz, mert azért jobb napokon mindig találtam valakit, aki elszórakoztatott.
Pár józannak ítélt gondolat a mai napon sem tud visszatartani. Hagyom, hogy a szesz jótékony nemtörődömségébe burkolózva eluralkodjon rajtam a vágy. Már nem számít a holnap, csak az itt és a most. Mikor ajkam érintése viszonzásra talál, olyan mohóvá válok, mintha egész életemben csak erre a csókra vártam volna. Talán tényleg jóval nagyobb köztünk a szexuális feszültség, mint ahogy gondoltam. Engedelmes simulása csak tovább táplálja gerjedelmem. Mégis van még bennem annyi józanság, hogy menekülő utat kínáljak. Igaz, hogy ez is csak egy pillanatig tart, két csók között.
Hatalmas űr támad bennem amint ajka elválik az enyémtől. Nem kell unszolnia, hogy kövessem. Szorosan mögötte haladok, míg fel nem érünk a lakásához. Ha átlépem a küszöböt, már nincs visszaút. erre kellene gondolnom, de már csak az jár a fejemben, hogy mit takar a ruhája.
- Már rég nincs határ! – Fülledt suttogásom közben már nyílik is az ajtó. Nem meglepően a lábtörlőre csordogáló alkohol sem érdekel már. Tekintetem a nő kacér mozdulatát követi. Ha eddig nem vesztem volna bele az éjszakába, most biztosan megtenném.
- Felfalom azt a gyümölcsöt! – Perverz mosollyal az arcomon, lábam az ajtót rúgja be, miközben tenyerem már a nő csípőjét és hátát simítva vonja beljebb a lakás sötétjébe. Az ajtó hatalmas puffanással csapódik be mögöttünk. Ajkaink ingerlő táncba kezdenek. Ruhája sokkal jobban tetszik most, hogy lágyan a padlóra csusszan. Egy lépést hátrálva rántom meg az ingem, mely gombokkal szórja tele a szobát. Kezem a hajába túrva húzom még közelebb, hogy testünk erőteljesen összesimulhasson. Csókja porrá éget, minden édes érintése nyomán felizzik a bőröm. Kezeim felfedezőútra indulnak, érintőlegesen ismerkedve szexi domborulataival. Immár leheletvékony, apró anyagba bújtatott fenekénél fogva emelhetem fel újra, hogy lábaival úgy öleljen át, ahogy azt percekkel ezelőtt odalent tette. Farmerem tartó öv fémcsatja puha bőrébe nyomódik. Test a testnek simulva, csókok százai közt, vadul vágyva a beteljesedés csodájára bukdácsolunk át a lakáson a szobája felé. Időközben pár berendezési tárgy áldozattá válik a testiség drága oltárán. Majdnem sikerül átesnünk a macskán is mire végre elérjük a célt és a kívánatos nő az ágyon landol.
- Ma éjjel az enyém vagy!  - Mosolyom és izzó tekintetem teszik fel az i-re a pontot, miközben fölé hajolok, hogy csókjaimtól már vöröslő, édes ajkát érinthessem, még mielőtt újabb felfedezőútra indulnék.
szószám:529 ••• üzenet:   •••   Zene

Welcome to my life.


avatar
✖ Születési idő : 1996. Aug. 15.
Age : 22
✖ Tartózkodási hely : Sydney, Australia
Felhasználó profiljának megtekintése
Vissza az elejére Go down
TémanyitásTárgy: Re: Beau & Ava Hétf. Okt. 22, 2018 12:23 pm

One more drink
Beau & Ava
A gyomrom tájékán ismerős bizsergető érzés indul meg, ahogy Beau megragadja a derekamat és ismét birtokba veszi ajkaimat. Örülök, hogy nem búcsúztunk el, hogy az éjszaka nem ért véget, hanem egy sokkal érdekesebb fordulatot vett. A karjaiba omlottam, ahogy egy szomjazó omlik a vízzel teli kút peremére. Szomjaztam az érintésre, a ködös pillanatokra, a bőr érintésére a bőrömön és az édes csókok meleg érzékiségére. Az ajtó becsukódik mögöttünk, ezzel minden egérutat elvágva, mintegy döntésünket véglegesítve zárul be. Immáron szabad kezemmel nyúlok fel, hogy a hajába túrhassak és méginkább hozzá préselődhessek, annyira amennyire ez emberileg lehetséges. A ruhám hamar tűnik el rólam, ezzel felfedve a csipkés fehérneműt, s Beau mellkasa is feltűnik az ing alatt, amit többet már nem fog tudni hordani. A gombok tompán puffannak a parkettára, ezernyi helyre gurulva a lakásban.

Beljebb táncolunk a lakás sötétjébe, néha-néha neki ütközve a tárgyaknak, vagy éppen a falnak. Beau simogató keze mindeközben föltérképezi testem minden egyes porcikáját, amivel csak azt éri el, hogy méginkább feltüzel és halk nyögések hagyják el torkomat. Kezeivel felemel, s én ismét átkulcsolom lábaimat a derekán, kapaszkodva belé mintha az egyetlen mentőőv lenne, egy süllyedő hajó fedélzetén. Bentley számtalanszor járt már itt, így nem esik nehezére megtalálni a hálószóbát és pár pillanat múlva az ágyon fekszem, míg ő csókokkal hinti be ajkaimat. Szavai mély vágyat gerjesztenek fel bennem, tekintete úgy falja fel az enyémet, mint egy prédáját leső vadállat, szíven kihagy néhány ütemet, majd őrült tempóban zakatol tovább. Az övé vagyok!
Lábaimmal közelebb vonom magamhoz, ahogy tovább csókoljuk egymást, tenyeremmel pedig végig simítok csupasz hátán, egészen a nadrág vonaláig. Az övcsattot felfedezve oldom ki nadrágját, majd a gomb és a cipzár feltárása után, Beauról lekerül a nadrág. Így, már mind a ketten fehérneműben csókoljuk tovább egymást. Egy gyors mozdulat következtében, fordul a kocka, s én kerülök felülre, lovagló ülésben mosolygok le a férfira.
- Szeretek én irányítani. - suttogom a félhomályba, majd fölé hajolva aprót harapok a nyakába.
Csókokat lehelek a nyaka és a fülcimpája közé, majd felfelé haladva az ajkához érek és megcsókolom. Hajam lágyan omlik körénk, mint valami sátor, ami eltakar a külvilágtól. Kezeimet a mellkasára simítom, s érzem az izmokat megfeszülni a testében.

- Várj egy pillanatot. Mindjárt jövök! - megszakítom a csókot, s leszállok róla, hogy a fürdőszobába siessek.

Felkapcsolom a lámpát, és kinyitom a fiókot, amiben az óvszert szoktuk tartani. A fiók üres, apró káromkodás hagyja el a számat. Egymás után nyitom ki a fiókokat és szekrény ajtókat hogy átkutassam őket, de egyenlőre sikertelenül. Pont akkor nem találok egy darabot sem, amikor éppen kellene.
- A francba!

   
szószám:424; üzenet:    ; zene:Thief; ruha:itt;

Welcome to my life.


avatar
✖ Születési idő : 1997. Sep. 23.
Age : 21
✖ Tartózkodási hely : ◄ sydney, australia
✖ Foglalkozás : ◄ fényképész
Felhasználó profiljának megtekintése
Vissza az elejére Go down
TémanyitásTárgy: Re: Beau & Ava

Ajánlott tartalom
Welcome to my life.Vissza az elejére Go down

Beau & Ava

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére
1 / 1 oldal
Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Set Fire To My Soul :: 
 :: Északi városrész :: Lakások,Házak :: Neil és Ava King Lakása
-
Ugrás: