welcome to Australia.
 
HomeHome  TaglistaTaglista  CsoportokCsoportok  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
csoport
nők
férfiak
vendéglátás
1 1
hivatal
0 0
egészségügy
0 1
oktatás
4 1
hírnév
2 1
átutazó
0 0
szolgáltatás
0 1
bűnözők
0 1
Az oldallal rengeteg munkája volt az adminnak, tehát kérünk titeket kérdezés nélkül ne vigyetek el semmit. A képek amelyekkel dolgoztunk főleg unsplash-ről és deviantart-ról származnak. A kódolás, grafika és szövegek, Ava Eden King munkája.
Az ötletelésben hatalmas segítség volt, Olivia Harris. Ezúton is köszönöm neki!
Az oldal egy real life alapú szerepjátékos felület, ahol szeretettel várunk minden érdeklődőt.
2018.09.28.
Latest topics
» among sharks
by Mason C. Wood Szer. Okt. 24, 2018 7:33 pm

» Játszótárs kereső
by Logan Marcott Szer. Okt. 24, 2018 4:23 pm

» Avatarfoglaló
by Logan Marcott Szer. Okt. 24, 2018 4:20 pm

» Mason & Ava
by Mason C. Wood Szer. Okt. 24, 2018 2:22 pm

» nesze, rizikó
by Greyson Yun Kedd Okt. 23, 2018 2:50 pm

» Elkészültem
by Logan Marcott Hétf. Okt. 22, 2018 10:55 pm

» Line & Ava & Neil
by Neil Garrett King Hétf. Okt. 22, 2018 12:40 pm

» Beau & Ava
by Ava Eden King Hétf. Okt. 22, 2018 12:23 pm

» Ava & Garr
by Ava Eden King Hétf. Okt. 22, 2018 11:40 am


Share|

Ava & Garr

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down
ÜzenetSzerző
TémanyitásTárgy: Ava & Garr Pént. Okt. 19, 2018 9:21 pmDirty laundryAz éjt túl gyorsan váltják fel a függönyök közti résen beszűrődő napsugarak. Ahogy az arcomat érik, csak egy fáradt, elutasító nyögést kapnak üdvözlésül, mintegy kifejezésképp, hogy részemről korainak tartom az új nap eljövetelét. Persze, mi mást vár az ember akkor, ha bőven az éjszaka leple alatt tér nyugovóra? Alig pár órával ezelőtt Sam és én még az utcákat jártuk. Nehéz megállapítani, mennyire hétköznapi az, hogy két ennyire nem hétköznapi dologgal foglalkozó személy között mennyire épülhet ki egy bizalmi kötelék, mégis, az üzlet mivolta ellenére úgy érzem, Sam az az ember, akiben megbízhatok. Az, aki, ha arra kerül a sor, képes titkok megtartására és aki nem fog információt továbbadni csupán a saját hasznáért. Igaz, ez nem egyenlő azzal, hogy naivvá váltam az ismeretségünk egy-két éve alatt. Én is néztem filmeket, tudom jól, hogy bűnözők között nincsenek olyan morális értékek, mint az összetartás. Legalábbis, a betyárbecsület kora már letűnt egy ideje. Ennek ellenére mégis tartom magam ahhoz, hogy amikor majd az életünknek nevezett látszólagos, törékeny rendszer összeomlik, ő egy stabilabb pont marad a romok között. Jóllehet, nem ő az egyetlen ilyen kapaszkodó. De nem minden ilyen pontnak árulhatom el, hogy mekkora stabilitást jelent egy ingatag dimenzióban. Ha megtenném, azzal csak sebezhetővé tenném ezt az egyébként megingathatatlan tényezőt az életemben. Példának okául ilyen a kapcsolatom a nővéreimmel és az a kötelék, ami egy bizonyos csokoládébarna íriszekkel és barna hajkoronával rendelkező személyhez köt. Mégis... vannak vonalak, amiket nem léphetek át. Vonalak, amikkel ezeket a hidakat égetném fel.
- Fasza... - dünnyögöm morcosan a mobilom képernyőjének felvillanásakor, ahogy még némileg fáradt elmén felfogja, mennyi is az idő. Pontosabban, az idő még egy dolog, de azzal együtt eszembe jut az is, hogy mára beszéltük meg Avával azt a nagyobb kaliberű mosást, ami... hát, maradjunk annyiban, hogy nem tűnik túl csábító programnak úgy, hogy szíve szerint még jócskán tudna aludni az ember. Nem arról van szó, hogy nem akarok Avával eltölteni egy délelőttöt... vagyis, technikailag most már egy délutánt... de mi értelme volna ilyen szőrszálhasogatónak lenni, nem?
"Tudod, ha kicsit el akarnál lazulni."
Füleben visszhangoznak Sam szavai, amint átadta az apró zacskót. Most is a farmerem zsebében van, érintetlenül. Elvégre, én csak továbbadok, sosem használok. Mégis, hazudnék, ha azt mondanám, nem okozott átalvatlan órákat a kérdés, hogy ez valóban olyan szabály-e, amit érdemes betartani. Azonban ez egy olyan vívódás, amit egyelőre sikerül félretennem.
- Indulhatunk? - kopogok némileg kelletlenül olyan húsz perccel később, amikor egy gyors zuhany és felöltözés kombinációját követően sikerült elfogadható állapotra hoznom fel magam.
Noha, a kérdés hangzásából talán visszhangozhat a "csak essünk túl rajta" attitűd.


⚫️ ⚫️ ⚫️

"Megmaradt a valóság - mint tenger partján a szennyes, fekete iszap..."
/Harriet Beecher Stowe/Welcome to my life.


avatar
✖ Születési idő : 2000. Jan. 01.
Age : 19
✖ Tartózkodási hely : ☾ ahol a baj, valahol azon a környéken leszek majd én is... vagy valamelyik tesóm idegein, ahogy a helyzet hozza. ☽
Felhasználó profiljának megtekintése
Vissza az elejére Go down
TémanyitásTárgy: Re: Ava & Garr Hétf. Okt. 22, 2018 11:40 am

Dirty chlotes, screams to wash
Garr & Ava
Arra ébredek reggel hétkor, hogy apró kis nyalintások simogatják a jobb karomat. Loui kelteget nagy kegyesen, gondolom már kezd éhes lenni és emiatt hajlandó olyan dolgokhoz folyamodni, amelyek egyébként nem irhatóak be a személyiség jegyei közé.
Hiszen az idő legnagyobb részében ez a macska őszintén nem foglalkozik azzal, hogy mi van velem. A lényeg, hogy kaja mindig legyen, a többi nem számít. Hiába is akarom néha megsimogatni, meg ölelgetni, ha megpróbálkozom ilyesfajta dolgokkal, cserébe szép karmolásokat kapok.
Ahogy méltóztatok kikelni az ágyból, úgy Loui is leugrik a matracomról, hogy kövessen a konyhába, ahol felszolgálom neki a reggelit. Ezúttal zaftos marhahúst kap, amit jóízűen kezd el falatozni.
Csodálatos napra virradtunk, hiszen sikerült az öcsémet rábeszélni, hogy vigyük le a felpúpozódott szennyest a mosodába és essünk neki a mai napon. Plusz, az ágyneműinket sem árt végre kimosni, hiszen néhány hete már használatban vannak. Azonban mielőtt bármit is tennék, rögtön főzök magamnak egy jó nagy adag kávét, s ahogy az illata belengi a lakást rögtön jobb kedvre derülök. Bele kortyolok a fekete italba, s már suhanok is a szobámba, hogy kiválasszam a "mosodás" ruhámat. Egy egyszerű farmert rángatok ki a fiókból, valamint tiszta ruha hiányában egy kevésbé elhasznált kapucnis pulcsira esik a választásom. Egy gyors fogmosás, fésülködés és smink után már egy új embernek érzem magamat. Ahogy körbenézek a szobámban, magamban azt is megjegyzem, hogy egy alapos rendrakás is igazán ráférne már a helyre.
Közben hallom, hogy a fürdő ajtaja nyitódik-csukódik, úgy látszik Garr is felkelt, s nem kell majd nekem ébresztgetni. Míg rá várok, lehúzom az ágyneműt és minden mosni való ruhát összegyűjtök egy hatalmas zsákba, amit természetesen majd az öcsém fog elcipelni a sarkon levő mosodába. Néhány perccel később az öcsém kopogtat az ajtómon.
- Micsoda életkedv! - csiripelem amint kitárom a szobaajtót és odaráncigálom a ruhákkal teli zsákot a küszöbhöz. - Azt hiszem, hogy ez a feladat rád vár, mint a lakás egyetlen férfi emberére.

Azért kedvességből, mielőtt még elindulunk töltök neki is egy adag kávét, hogy legyen valami energiája és felkapok kettő darab muffint is a pultról, amelyeket tegnap hoztam el Mads-től. Ő sütötte őket.
- Indulhatunk? - kérdezem még utoljára a bejárati ajtóban állva.

   
szószám:356; üzenet:    ; zene:All for you; ruha:itt;

Welcome to my life.


avatar
✖ Születési idő : 1997. Sep. 23.
Age : 21
✖ Tartózkodási hely : ◄ sydney, australia
✖ Foglalkozás : ◄ fényképész
Felhasználó profiljának megtekintése
Vissza az elejére Go down

Ava & Garr

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére
1 / 1 oldal
Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Set Fire To My Soul :: 
 :: Északi városrész :: Lakások,Házak :: Neil és Ava King Lakása
-
Ugrás: