welcome to Australia.
 
HomeHome  TaglistaTaglista  CsoportokCsoportok  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
csoport
nők
férfiak
vendéglátás
1 1
hivatal
0 0
egészségügy
0 1
oktatás
4 1
hírnév
2 1
átutazó
0 0
szolgáltatás
0 1
bűnözők
0 1
Az oldallal rengeteg munkája volt az adminnak, tehát kérünk titeket kérdezés nélkül ne vigyetek el semmit. A képek amelyekkel dolgoztunk főleg unsplash-ről és deviantart-ról származnak. A kódolás, grafika és szövegek, Ava Eden King munkája.
Az ötletelésben hatalmas segítség volt, Olivia Harris. Ezúton is köszönöm neki!
Az oldal egy real life alapú szerepjátékos felület, ahol szeretettel várunk minden érdeklődőt.
2018.09.28.
Latest topics
» among sharks
by Mason C. Wood Szer. Okt. 24, 2018 7:33 pm

» Játszótárs kereső
by Logan Marcott Szer. Okt. 24, 2018 4:23 pm

» Avatarfoglaló
by Logan Marcott Szer. Okt. 24, 2018 4:20 pm

» Mason & Ava
by Mason C. Wood Szer. Okt. 24, 2018 2:22 pm

» nesze, rizikó
by Greyson Yun Kedd Okt. 23, 2018 2:50 pm

» Elkészültem
by Logan Marcott Hétf. Okt. 22, 2018 10:55 pm

» Line & Ava & Neil
by Neil Garrett King Hétf. Okt. 22, 2018 12:40 pm

» Beau & Ava
by Ava Eden King Hétf. Okt. 22, 2018 12:23 pm

» Ava & Garr
by Ava Eden King Hétf. Okt. 22, 2018 11:40 am


Share|

Livia & Garr

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down
ÜzenetSzerző
TémanyitásTárgy: Livia & Garr Pént. Okt. 19, 2018 10:33 pmLunch with a goddess"Az ember egyszerűen van felépítve. A fogaskerekek mindenkinek ugyanolyanok a fejében. Itt van a vágy a jobb életre, itt a félelem, itt a bűntudat."
/Dmitry Glukhovsky/


⚫️ ⚫️ ⚫️

Mi a bűntudat? Több megnyilvánulásával is volt szerencsém találkozni, először akkor, amikor az élet úgy döntött, hogy elragad két fantasztikus embert ebből a világból, elszakítva három gyermeküktől. A második akkor lépett a képbe, amikor találkoztam Sammel. Minden kertelés nélkül kijelenthető, hogy akkoriban meglehetősen elveszett voltam, egy olyan lélek, ami céltalanul kóborolt, nem tudván, mit is gondoljon egy olyan létről, mely ily igazságtalanul képes szétszakítani egy családot. Óhatatlanul is előrántja láthatatlan zsinórján a tudatban a kérdést: vajon kereshető-e igazság olyan létben, ami megengedi, hogy ilyesmi történjen? Ekkor jött Sam, s vele együtt mindaz, ami azóta az életem. Mindaz, ami társadalmilag és ami a testvéreim szemében nem tekinthető elfogadhatónak. Vagyis, törvény szempontjából semmiképpen. Ez viszont nem számított akkoriban és most sem tartom a legfontosabb nézőpontnak. Adott egy perspektívát, egyfajta értelmet a létnek az, hogy épp olyan igazságtalan, ha úgy tetszik jogon kívül eső bánásmódban részesíthetem az életet, mint amivel az bánt velünk. A harmadik eset már olyasmi, ami nem csak engem érint. Mármint, az előzők sem csupán rám vonatkoztak, ez azonban aktívan befolyásolna jelen kapcsolatokat. Elvégre, meglehetősen más kaliber az, ha olyan személlyel szemben kezdek többet érezni, aki olyan, mintha úgyszint a nővérem lenne. Ismer azóta, hogy... talán jobb is nem belegondolni abba, mióta. Főleg, hogy a szóban forgó illető épp kapcsolatban is van.
- Mennem kell! - tenyereink találkoznak, amint elköszönök Samtől, hogy aztán követhessék példájukat vállaink. Ami engem illet, sosem voltam igazán nagy rajongója az efféle elköszönési módnak, de Sam ragaszkodik azokhoz a módszerekhez, amiknek az együttesét ő úgy nevezi, hogy "utcai etikett". A kérdő tekintetére csak egy vállrándítással felelek. Vannak információk, amiket még neki sem adok ki, már csak amiatt az életmód miatt sem, amit választottunk. Tetszik vagy sem (részemről nincs vele problémám) törvényszegők vagyunk. Bűnözők, ha már nagy szavakkal akarunk dobálózni. Nem mintha az efféle megjelölés engem annyira zavart volna.
- Kopj le, cimbi! - küldök el egy hallgatót az épület előtt állva, miután megkérdezte, hogy a történelem szakon tanulok-e és tudom-e, hogy hol van egy terem, aminek a nevét se jegyeztem meg. Bunkóság? Meglehet. Hogy zavar-e? A legkevésbé sem. Nem ő lenne a világban az első, aki taplónak könyvel el és őszintén szólva, annak a gondolata sem hat meg különösebben, hogy nem ő az utolsó. Én most egy bizonyos illetőt várok.
Azt a személyt, aki még képes bűntudatot ébreszteni bennem.
Azt a személyt, aki el tud bizonytalanítani azt illetően, hogy jogos-e a haragom.
Azt a személyt, aki felveti bennem a kételyt azt illetően, hogy tényleg jó-e az az út, amire léptem.
Az egyik bűntudatomhoz kapcsolódó személyt.
- Elhívhatom ebédre a legszebb hölgyet? - köszöntöm, amikor kilép a kapun, egyszerre szedve elő a pimasz stílusomat és takarva el sunyi mosolyom mögé a puszta tényt, hogy valóban annak tartom.Welcome to my life.


avatar
✖ Születési idő : 2000. Jan. 01.
Age : 19
✖ Tartózkodási hely : ☾ ahol a baj, valahol azon a környéken leszek majd én is... vagy valamelyik tesóm idegein, ahogy a helyzet hozza. ☽
Felhasználó profiljának megtekintése
Vissza az elejére Go down

Livia & Garr

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére
1 / 1 oldal
Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Set Fire To My Soul :: 
 :: Szent György régió
-
Ugrás: