welcome to Australia.
 
HomeHome  TaglistaTaglista  CsoportokCsoportok  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
csoport
nők
férfiak
vendéglátás
1 1
hivatal
0 0
egészségügy
0 1
oktatás
4 1
hírnév
2 1
átutazó
0 0
szolgáltatás
0 1
bűnözők
0 1
Az oldallal rengeteg munkája volt az adminnak, tehát kérünk titeket kérdezés nélkül ne vigyetek el semmit. A képek amelyekkel dolgoztunk főleg unsplash-ről és deviantart-ról származnak. A kódolás, grafika és szövegek, Ava Eden King munkája.
Az ötletelésben hatalmas segítség volt, Olivia Harris. Ezúton is köszönöm neki!
Az oldal egy real life alapú szerepjátékos felület, ahol szeretettel várunk minden érdeklődőt.
2018.09.28.
Latest topics
» among sharks
by Mason C. Wood Szer. Okt. 24, 2018 7:33 pm

» Játszótárs kereső
by Logan Marcott Szer. Okt. 24, 2018 4:23 pm

» Avatarfoglaló
by Logan Marcott Szer. Okt. 24, 2018 4:20 pm

» Mason & Ava
by Mason C. Wood Szer. Okt. 24, 2018 2:22 pm

» nesze, rizikó
by Greyson Yun Kedd Okt. 23, 2018 2:50 pm

» Elkészültem
by Logan Marcott Hétf. Okt. 22, 2018 10:55 pm

» Line & Ava & Neil
by Neil Garrett King Hétf. Okt. 22, 2018 12:40 pm

» Beau & Ava
by Ava Eden King Hétf. Okt. 22, 2018 12:23 pm

» Ava & Garr
by Ava Eden King Hétf. Okt. 22, 2018 11:40 am


Share|

among sharks

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down
ÜzenetSzerző
TémanyitásTárgy: among sharks Szer. Okt. 24, 2018 7:33 pmVia
&
Mason
A mellettem ülõre pillantok. A barna, selymes és fényes hajtincsekre, az édes bõrre, mi beborítja õt. A korom fekete, hosszú pillákra, irigylek tõlük minden apró csókot, melyet az almácskáktól lopnak. Oda akarok hajolni, és magam is oly lágy, apró de édes csókot nyomni arcára. De, nem teszem. Tekintetem visszafordítom az útra, a forgalmat figyelem. Az elhaladó autókat, ahogy sietnek, rohannak, mintha csak az életük múlna rajta, vagy épp olyan lassan, hogy kedvem támad hangosan kimondani minden szitkozódást, ami megbújik a gondolataim között.
- Remélem tetszeni fog. Mindjárt ott vagyunk -  kezem combjára csúszik, megszorítom, mielõtt visszahúzom a kezem, hogy ismét a sebességváltón pihenjen meg. Halovány mosolyt küldök felé, beleremegek. Minden egyen randi elõtt úgy érzem  magam, mintha ismét 15 éves srác lennék, aki azt sem tudja, hogyan kell megcsókolnia egy lányt, pláne nem tudja, mi is az a romantika, és  mi a fenéért olyan fontos ez. Ha belegondolok, talán még ma sem tudom. Ma  sem használom másra, mint bocsánatkérésre. Túl sok bocsánatkérésre a túl sok munka miatt, a még több túlóra miatt, ami perctõl percre távolabb sodor tõle. Kétségbeesetten úszom vissza hozzá minden alkalommal -  bizonyosan megfulladnék itt nélküle. Hozzám nõtt. Megszoktam a jelenlétét, a mosolyát, a hajának illatát -  szeretem a jelenlétét, a mosolyát, a hajának illatát. Most mégis izzad a tenyerem, ahogyan a kormányra csúszik. Sosem voltam jó a meglepetésekben. Általában nem bírtam magamban tartani, mire is készülök, vagy Ô látott át minden tervemen. De, a mai más. Túl sokat készültem -  és túl sokba került - ahhoz, hogy eljárjon a szâm. Így felé mutatott mosolyom cinkosan pihen arcomon, ahogy leparkolok az autóval a parkolóban.
- Mehetünk? - kérdezek, mielõtt kiszállok a kocsiból, a helyeslõ válasz után csak az emlékem marad a bádog doboz fogja. Megvárom, míg csapódik az ajtó -  bezárom a kocsit, mellé lépkedek, összefonom az ujjainkat. Kisfiúsan vigyorgok rá. Talán  azt gondolja, mindössze ennyi telt. Egy esti séta az akváriumban. De, ez még közel sem minden.
- Egyébként jó napod volt? -  séta közben rá pillantgatok. Keresem a tekintetét, le sem akarom törölni a vigyorom, mikor a bejárathoz érünk -  Na, mit gondolsz? -  fejemmel az épület felé biccentek, szemöldököm kérdõn ívelõdik arcomon.
Welcome to my life.


avatar
✖ Születési idő : 1995. Sep. 26.
Age : 23
✖ Tartózkodási hely : Sydney
Felhasználó profiljának megtekintése
Vissza az elejére Go down

among sharks

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére
1 / 1 oldal
Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Set Fire To My Soul :: 
 :: Sydney turista övezet
-
Ugrás: